«Μπαμπά, φεύγω, σ’ αγαπώ. Συνέχισε να με χτυπάς» ήταν τα τελευταία λόγια της 29χρονης

«Μπαμπά, φεύγω, σ’ αγαπώ. Συνέχισε να με χτυπάς» ήταν τα τελευταία λόγια της 29χρονης

Αρχική News «Μπαμπά, φεύγω, σ’ αγαπώ. Συνέχισε να με χτυπάς» ήταν τα τελευταία λόγια της 29χρονης

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Κέρκυρας το φρικτό έγκλημα με θύμα μία νεαρή κοπέλα,που σκότωσε και έθαψε ο ίδιος της ο πατέρας γιατί διαφωνούσε με τη σχέση την οποία διατηρούσε.

«Μπαμπά φεύγω. Σ΄αγαπώ πολύ. Συνέχισε να με χτυπάς», είναι τα σπαρακτικά λόγια της Αγγελικής λίγο προτού ξεψυχήσει όπως τα μετέφερε ο ίδιος ο παιδοκτόνος στους αστυνομικούς. Μία κοπέλα που βρήκε τη δύναμη να του πει σ΄ αγαπώ, ενώ τη χτύπαγε μέχρι θανάτου.

Τα ίχνη της άτυχης Αγγελικής χάθηκαν το πρωί της Τετάρτης. Ήταν ένα κορίτσι ανεξάρτητο, εργαζόταν σε ένα καφέ στην Κέρκυρα, έβγαζε τα δικά της λεφτά και χάραζε το δικό της δρόμο, μακριά από τα “θέλω” του πατέρα της ο οποίος ήθελε να διαλύσει τη σχέση της.

Εκείνος ωστόσο είχε άλλη γνώμη. Από την πρώτη στιγμή ο Αφγανικής καταγωγής φίλος της κοπέλας που δηλώνει την εξαφάνισή της, ισχυρίζεται πως ο φονιάς ήταν ο ίδιος της ο πατέρας.

mpampa-feygo-s-agapo-synechise-na-chtypas-ta-teleytaia-logia-tis-29chronis

«Κατόπιν λογομαχίας υπήρξε η επίθεση, την χτύπησε με σιδερένιο αντικείμενο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της», αναφέρει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Νούλεζας Βασίλης.

Μετανιωμένος δηλώνει ο παιδοκτόνος

Όλες οι υποψίες στρέφονται από την πρώτη στιγμή στον πατέρα. Ο ομογενής από την Αλβανία αρχικά τονίζει ότι δεν ξέρει τίποτα. Οι αστυνομικοί τον πιέζουν, ξεκινά να πέφτει σε αντιφάσεις και στο τέλος «σπάει», ομολογεί πως σκότωσε το ίδιο του το παιδί. Υποδεικνύει το σημείο στο οποίο έθαψε την κόρη του, στην πίσω πλευρά του σπιτιού του, στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που τσακώνονταν, αυτή τη φορά ωστόσο η κατάληξη ήταν τραγική.

mpampa-feygo-s-agapo-synechise-na-chtypas-ta-teleytaia-logia-tis-29chronis

Σήμερα ο πατέρας δηλώνει μετανιωμένος. «Δεν ήθελα να γίνει το κακό. Δεν το είχα σχεδιάσει. Το έχω μετανιώσει, κανείς γονιός δεν θέλει να σκοτώσει το παιδί του», αναφέρει τώρα ο κατηγορούμενος.

Προσπάθησε να γλυτώσει από τα χτυπήματα η άτυχη Αγγελική

Η νεαρή κοπέλα ήταν άγρια χτυπημένη στο κεφάλι και στο σώμα. Τα κατάγματα τα οποία είχε υποστεί από τον σιδερολοστό τον οποίον χρησιμοποίησε ο ίδιος της ο πατέρας, ήταν συντριπτικά. Ο θάνατος της δεν ήταν ακαριαίος. Επιχείρησε να ξεφύγει, να γλιτώσει, δεν τα κατάφερε όμως…

Πηγή: www.diaforetiko.gr

Συγγραφέας: aggeliki
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend