Το κατώφλι του Ανακριτή πέρασε ο καθηγητής που φέρεται ότι ασελγούσε σε μαθήτριές του

Το κατώφλι του Ανακριτή πέρασε ο καθηγητής που φέρεται ότι ασελγούσε σε μαθήτριές του

Αρχική News Το κατώφλι του Ανακριτή πέρασε ο καθηγητής που φέρεται ότι ασελγούσε σε μαθήτριές του

Το κατώφλι του Ανακριτή πέρασε την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου ο καθηγητής που φέρεται ότι ασελγούσε σε βάρος ανήλικων μαθητριών του σε Φροντιστήριο που διατηρεί στα Χανιά.

Ο 57χρονος εκπαιδευτικός συνελήφθη έπειτα από καταγγελίες στις οποίες προχώρησαν οι μαθήτριες του Φροντιστηρίου που σήμερα είναι ενήλικες ενώ για το 2013 οπότε και έγινε η καταγγελία ήταν ανήλικες.

Ο καθηγητής συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή και περί αρχαιοτήτων.

Με βάση το eparxies.gr, ο 57χρονος φέρεται να έχει ασελγήσει κατ’ επανάληψη σε βάρος μαθητριών του φροντιστηρίου του.

Η ασέλγεια αφορά σε ανήλικα κορίτσια ηλικίας 13-15 ετών, ενώ ο φερόμενος ως δράστης –πάντοτε με βάση τις καταγγελίες– πέρα από ασελγείς πράξεις φέρεται να είχε και ολοκληρωμένη επαφή κατά φύση με μαθήτριες της πρώτης τάξης του γυμνασίου!

Το κουβάρι της υπόθεσης ξεκίνησε να ξετυλίγεται τις τελευταίες ημέρες του 2018 και λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, όταν ορισμένα από τα κορίτσια ξεκίνησαν να μιλάνε,

Συνολικά έως αυτή τη στιγμή έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 5 καταγγελίες για θωπεύσεις, παρά φύση και κατά φύση ασέλγεια.

Ο 57χρονος καθηγητής φέρεται να παρενοχλούσε τις νεαρές κοπέλες ακόμη και μέσα στους χώρους του φροντιστηρίου του.

 Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Χανίων με την υπόθεση ενώ από την πλευρά της, η Ένωση Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Χανίων, σε ανακοίνωσή της, ζητά διακριτικότητα στην αντιμετώπιση του θέματος, τόσο από τους εκπαιδευτικούς, όσο και από τους πολίτες και τα ΜΜΕ ενώ ταυτόχρονα δηλώνει την «αποστασιοποίησή της από οποιοδήποτε γεγονός».
eparxies.gr

Συγγραφέας: aggeliki
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend