»Βούλιαξε» από κόσμο  η ευρύτερη περιοχή της Μάνης το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας- Η επίσκεψη του πρωθυπυργού

»Βούλιαξε» από κόσμο η ευρύτερη περιοχή της Μάνης το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας- Η επίσκεψη του πρωθυπυργού

Αρχική News Ελλάδα »Βούλιαξε» από κόσμο η ευρύτερη περιοχή της Μάνης το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας- Η επίσκεψη του πρωθυπυργού

Για ακόμα μια φορά εκατοντάδες τουρίστες επισκέφθηκαν την περιοχή μας για να περάσουν μερικές ημέρες χαλάρωσης το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Η πληρότητα των ξενοδοχείων έφτασε το 85% με 90%, ενώ επιχειρήσεις εστίασης ειδικά στις παραθαλάσσιες περιοχές είχαν την τιμητική τους.

Γύθειο, Αρεόπολη, Γερολιμένας, Λιμένι, Κότρωνας, Ν. Οίτυλο κα, »βούλιαξαν» κυριολεκτικά από κόσμο κυρίως την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα μέχρι αργά το απόγευμα, όπου ξεκίνησε η επιστροφή των τουριστών στον τόπο διαμονή τους.

Αυξημένη κίνηση παρατηρήθηκε και στις κρατήσεις εισιτηρίων του ΚΤΕΛ Λακωνίας.

Επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Μάνη για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

 

Ο κ. Τσίπρας και η σύζυγός του είχαν την ευκαιρία να περάσουν μερικές ημέρες χαλάρωσης με φιλικά τους πρόσωπα αλλά και να θαυμάσουν από κοντά τις ομορφιές της πατρίδας μας.

Ο κ. Τσίπρας με τη σύζυγό του το πρωί του Σαββάτου έκαναν μια σύντομη βόλτα στην πόλη του Γυθείου και στη συνέχεια στα γραφικά σοκάκια της ιστορικής Αρεόπολης. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας βρέθηκαν στο Φλομοχώρι, όπου γευμάτισαν σε ψαροταβέρνα του χωριού.Το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του και την παρέα τους γευμάτισαν σε ταβέρνα στο Καραβοστάσι Οιτύλου.

Το πρωθυπουργικό ζευγάρι διέμεινε σε παραδοσιακό ξενώνα στη Χαριά του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Όπως ανέφερε ο κ. Νίκος Αραπάκης, ο οποίος είχε επαφή με τον Αλ. Τσίπρα κατά την παραμονή του τελευταίου στη Μάνη, «ο πρωθυπουργός κέρδισε όσους ανθρώπους συναναστράφηκε με την απλότητα, την καταδεκτικότητα και το εγκάρδιο γέλιο του. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η στήριξη που εξέφρασαν απλοί άνθρωποι του μόχθου και νέοι, ανεξαρτήτως προηγούμενων πολιτικών τοποθετήσεων, στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης για την ανακούφιση των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων».

 gythioclick.gr

Συγγραφέας: aggeliki
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend