Λαμία: Η νύφη έγραψε ιστορία – Σήκωσε το νυφικό και κάθισε στο Θρόνο!

Λαμία: Η νύφη έγραψε ιστορία – Σήκωσε το νυφικό και κάθισε στο Θρόνο!

Αρχική News Ελλάδα Λαμία: Η νύφη έγραψε ιστορία – Σήκωσε το νυφικό και κάθισε στο Θρόνο!

Όταν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Ο Γιάννης και η Ράνια αποφάσισαν να ανέβουν σε υψόμετρο 1.260 μέτρων, στην Παύλιανη στη Λαμία, και η γαμήλια φωτογράφιση είχε έντονη γεύση από… Game of Thrones.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Λαμία, ανέβηκε σε υψόμετρο 1.260 μέτρων στην Παύλιανη, έβγαλε φωτογραφία με τον Θρόνο του Game of Thrones και έγιναν αμέσως θέμα συζήτησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θρόνος ήταν ένα αίτημα της νεολαίας του χωριού, και ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Παύλιανης το έκανε πράξη.

Η ιστορία για την κατασκευή αυτού του θρόνου, ξεκίνησε πριν από αρκετό καιρό, όταν η νεολαία του χωριού ζήτησε να κατασκευαστεί το σήμα κατατεθέν της σειράς!

Ο Σύλλογος, αν και επρόκειτο για ένα μεγαλεπήβολο και μακρινό σχέδιο, ξεκίνησε με άκρα μυστικότητα έναν αγώνα, έτσι ώστε να κάνει το όνειρο της νεολαίας του χωριού, πραγματικότητα! Κάτοικοι, φίλοι, επισκέπτες, γιαγιάδες & παππούδες, προσέφεραν από το υστέρημά τους για την αγορά των υλικών και δύο χρόνια μετά, το μεγάλο εγχείρημα ξεκίνησε! Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

 newsit.gr

Συγγραφέας: xristis2
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend