Παρέλαση αστέρων στο Porto Evia Boutique!

Παρέλαση αστέρων στο Porto Evia Boutique!

Αρχική Life style Travel Παρέλαση αστέρων στο Porto Evia Boutique!

Ένα καλοκαίρι γεμάτο διάσημους επισκέπτες είναι αυτο για το Porto Evia Boutique! Τραγουδιστές, ηθοποιοί και δημοσιογράφοι επέλεξαν να περάσουν την καλοκαιρινές του διακοπές απολαμβάνοντας τις εξαιρετικές παροχές του ξενοδοχείου με την μοναδική θέα.

Ο λαικός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς, το ποπ είδωλο Κατερινά Στικούδη, ο ηθοποιός Χρήστος Τριπόδης, η ηθοποιός Μαρία Θωμά και ο δημοσιογράφος Σωτήρης Καραμίντζας επισκέφθηκαν το Port Evia Boutique και πέρασαν μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές!

Tο ξενοδοχείο Porto Evia , έχει μοναδική τοποθεσία κυριολεκτικά επάνω στην θάλασσα, στο κέντρο του όμορφου ψαροχωριού Αμάρυνθος στην Ερέτρια. Διαθέτει  33 δωμάτια και σουίτες, όλα με θέα την θάλασσα και την πισίνα!

Είναι μόλις μια ώρα και 15 λεπτά απο την Αθήνα και  20 λεπτά απο την  Χαλκίδα, ή σε 45 λεπτά πας στον Ωρωπό και με ferry boat (που έχει κάθε μισή ώρα ) .

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την συγκλονιστική θέα της θάλασσας μέρα και νύχτα στο roof garden

Μπορείτε να μπείτε στο http://www.hotelportoevia.com/ όπου και θα βρείτε αναλυτικές λεπτομέρειες για τα δωμάτια, τις παροχές και τους τρόπους πρόσβασης!

Το ξενοδοχείο  ανήκει στην αλυσίδα της Ξένιας Resort

Συγγραφέας: sotiriskar
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend