26χρονη με δυσμορφία στο πρόσωπο γίνεται μοντέλο

26χρονη με δυσμορφία στο πρόσωπο γίνεται μοντέλο

Αρχική News Κόσμος 26χρονη με δυσμορφία στο πρόσωπο γίνεται μοντέλο

«Να θυμάστε πάντα ότι όλοι είναι όμορφοι». Αυτά είναι τα λόγια της Ίλκα Μπρουλ, μιας 26χρονης από την Γερμανία, που θέλησε να μεταδώσει τη θετικότητά της, λέγοντας την ιστορία της.

Από την ημέρα που γεννήθηκε, η Ίλκα έζησε μια δύσκολη ζωή. «Γεννήθηκα με μια δυσμορφία στο πρόσωπο και οι αεραγωγοί της μύτης μου δεν είχαν διαμορφωθεί σωστά» λέει η ίδια στο Project Grenzenlos. «Επιπλέον, απουσίαζε η δεξιά πλευρά του δακρυϊκού αδένα, επομένως η μόνιμη φυσική υγρασία του ματιού με οδηγούσε πάντα στο να έχω διαρκώς δάκρυα στο μάτι».

Τώρα, μετά από αμέτρητες εγχειρήσεις, η Ίλκα είναι μια δυνατή και σίγουρη γυναίκα που μοιράζεται την ιστορία και τις εμπειρίες της, ελπίζοντας να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αγαπούν τον εαυτό τους. Πριν από δύο χρόνια, άρχισε να ποζάρει σε κάποιους φίλους της φωτογράφους. «Υπήρχε τόσο θετική ανατροφοδότηση, έχω όλο και περισσότερο θάρρος να δείξω τον εαυτό μου, τον εαυτό μου, όπως είναι. Καθαρή και ανεπηρέαστη» είπε.

Η Ίλκα μοιράζεται τις φωτογραφίες της στο λογαριασμό της στο Facebook, παρακινώντας τους ανθρώπους να δείξουν την πραγματική ομορφιά τους. «Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να είσαι άσχημος: Να έχεις άσχημη χαρακτήρα. Κανείς δεν πρέπει να κρύβεται εξαιτίας της εμφάνισής του».

 

Συγγραφέας: aggeliki
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend