Συναγερμός στην Κύπρο! Αυτό το κορίτσι έχει απαχθεί απο το σχολείο του!

Συναγερμός στην Κύπρο! Αυτό το κορίτσι έχει απαχθεί απο το σχολείο του!

Αρχική News Κόσμος Συναγερμός στην Κύπρο! Αυτό το κορίτσι έχει απαχθεί απο το σχολείο του!

Η αστυνομία, έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της τετράχρονης MARIE ELENI GRIMSRUD, η οποία απήχθη το πρωί της Πέμπτης έξω από το νηπιαγωγείο της στη Λευκωσία. 

Ελικόπτερο της αστυνομίας ενισχύει τις περιπολίες, προκειμένου να εντοπίσει το ύποπτο όχημα, ενώ στήθηκαν μπλόκα και έχουν ενημερωθεί οι αρχές των οδοφραγμάτων και των αεροδρομίων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αναζητείται αυτοκίνητο μάρκας Range Rover μαύρου χρώματος το οποίο ενέχεται σε υπόθεση απαγωγής της MARIE ELENI GRIMSRUD τεσσάρων χρόνων.

Η απαγωγή έγινε έξω από νηπιαγωγείο στη Δασούπολη, γύρω στις 07.45 σήμερα το πρωί.

Οι δράστες φορούσαν κουκούλες – Yποψίες για τον πατέρα της

Δύο άγνωστα πρόσωπα τα οποία φορούσαν κουκούλες στο κεφάλι, άρπαξαν το κοριτσάκι που μόλις είχε κατεβεί από το αυτοκίνητο της μητέρας και αφού μπήκαν στο πιο πάνω αυτοκίνητο τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460, στο 112/199 ή στο 22-802331 στο ΤΑΕ Λευκωσίας.

Αποτράπηκε και στο παρελθόν απαγωγή του παιδιού

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν αποτράπηκε η απαγωγή του συγκεκριμένου παιδιού από τον πατέρα του, ο οποίος είναι διαζευγμένος με τη μητέρα του.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία το Φεβρουάριο του 2016, συνέλαβε τρία πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και τον πατέρα του παιδιού που είχαν έρθει στην Κύπρο από τη Νορβηγία καταστρώνοντας σχέδιο απαγωγής του παιδιού,  αφού το δικαστήριο της Νορβηγίας έδωσε την κηδεμονία στην Ελληνοκύπρια μητέρα η οποία ζει μετά τον χωρισμό της, με το παιδί της, στην Κύπρο.

Συγγραφέας: sotiriskar
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend