Γιατί οι Έλληνες διάσημοι δεν θα γίνουν ποτέ…σταρ!

Γιατί οι Έλληνες διάσημοι δεν θα γίνουν ποτέ…σταρ!

Αρχική Το Blog μου Γιατί οι Έλληνες διάσημοι δεν θα γίνουν ποτέ…σταρ!

 

kimΣτην Ελλάδα πολλές φορές έχουμε συζητήσει γιατί δεν υπάρχουν σταρς, γιατί το είδος των ανθρώπων που μαγεύουν τα πλήθη έχει εκλείψει οριστικά!

Το να είναι κάποιος σταρ είναι θέμα DNA, είναι σχεδόν αυτόματη εγκεφαλική λειτουργία, μια περίεργη διαδικασία που ένας άνθρωπος έχει την ικανότητα να σαγηνεύει χιλιάδες κόσμου χωρίς ουσιαστικά να κάνει και τίποτα.

 

 

Ο πραγματικός σταρ στέκεται μπροστά στα μικρόφωνα και απαντάν σε όλες τις ερωτήσεις με εξυπνάδα, με άνεση  πάνω από όλα. Γιατί ο σταρ είναι αυτό ακριβώς, ατσαλάκωτος χαμογελαστός και άνετος μπροστά στην κάθε δυσκολία άσχετα εάν μετά όταν είναι μόνος και ασφαλής τα σπάει όλα.

Στην Ελλάδα για παράδειγμα οι διάσημοι, γνωστοί, δημοφιλείς που περιμένουν μπροστά από διαφημιστικές αφίσες (μπάνερ) συνήθως απαντούν με αγένεια,  με προσβλητικά σχόλια και με μένος κατά των δημοσιογράφων που τους ρωτούν για την προσωπική τους ζωή. Έχουν όμως αναρωτηθεί πως όταν κάποιος σας ρωτάει για την προσωπική σας ζωή σημαίνει πως δεν υπάρχει τίποτα άλλο να ρωτήσει με ένα μίνιμουμ ενδιαφέροντος για τον κόσμο και τον δημοσιογράφο. Όταν είσαι τραγουδιστής  και για παράδειγμα δεν έχεις ένα επιδείξει τίποτα νέο και ενδιαφέρον καλλιτεχνικά αλλά παρόλα αυτά γυρνάς από πάρτι σε πάρτι απεγνωσμένος για ένα πλάνο τι άλλο να σε ρωτήσει κάποιος. Πόσα σφραγίσματα κάνετε αυτό το μήνα;

onassis-kallas5Και από την άλλη ΣΤΑΡ όπως η Μαρία Κάλλας που είχε να επιδείξει ένα απίστευτα συγκλονιστικό καλλιτεχνικό έργο δεν ξέφυγε από τις πιο προσωπικές ερωτήσεις στις οποίες απάντησε χωρίς δισταγμό. Όταν πια η φήμη είχε γίνει είδηση για την σχέση της με τον Αριστοτέλη Ωνάση ένας δημοσιογράφος του BBC την ρώτησε όντας ακόμα παντρεμένη με τον πρώτο σύζυγο  της, και εκείνη δεν δίστασε να του απαντήσει και να του πει την ΑΛΗΘΕΙΑ.

 

 

 

 

%cf%83%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b7Σε αντίθεση για παράδειγμα με τον Γιώργο Σαμπάνη που όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή την οποία ο ίδιος είχε κάνει μουτζούρα στα εξώφυλλα των περιοδικών, όχι μόνο του απάντησε με απύθμενη αγένεια αλά και τον απείλησε πως δεν θα του ξανά δώσει συνέντευξη.

 

 

 

Αυτό είναι ένα απλό παράδειγμα πως ένας άνθρωπος με αναγνωσιμότητα είναι σταρ και πως ο άλλος γίνεται μια θλιβερή φιγούρα στους τηλεοπτικούς δέκτες

Συγγραφέας: z80535skar
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend