Σ. Πουρουτίδης. Το λάθος της Γερμανού, η έκκληση σε Μπεκατώρου-Ουγγαρέζο και η συμπάθεια στην Σπυροπούλου.

Αρχική Μedia Σ. Πουρουτίδης. Το λάθος της Γερμανού, η έκκληση σε Μπεκατώρου-Ουγγαρέζο και η συμπάθεια στην Σπυροπούλου.

14997184_10207722930139491_474085539_nΚαι ο κλήρος αυτή την φορά πέφτει στα πρωινάδικα του σαββατοκύριακου. Κάποτε θυμάμαι ήταν αποδοτικά και επιτυχημένα, τώρα… τζούφια τα πράγματα. Το μενού έχει: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – η νέα που είναι ωραία. Ναταλία Γερμανού – ο παλιά που είναι αλλιώς και Μαρία Μπεκατώρου – Δημήτρης Ουγγαρέζος η επανεκκίνηση. Για περάστε, διαβάστε και απολαύστε λοιπόν.

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση

Δεν ξέρω αλλά αυτή η εκπομπή από την πρώτη-πρώτη χρονιά που ξεκίνησε είναι σα να της έχωσε κάποιος μια μούντζα. Έχω αυτή την αίσθηση αλλά ας μην το συνεχίσω. Η παρέα λοιπόν, επέστρεψε το πρωί καθώς το μεσημέρι δεν τους πήγε καθόλου. Και επειδή δεν κρύβομαι, μιλώντας με άτομα της εκπομπής είχα πει, παλέψτε για να σκίσετε όμως το εγχείρημα τους δεν απέδωσε. Γίνανε πολλά λάθη, με κυριότερο, την απόφαση να επιτεθούν στα Αποκαλυπτικά χωρίς να φορέσουν πανοπλία. Έπρεπε να ορμήσουν με ομοειδές προϊόν από την στιγμή που αποφάσισαν να κατέβουν στη μάχη του «μεσημεριανάδικου». Το θέμα όμως πάει, ανήκει πλέον στην ιστορία της τηλεόρασης και τώρα προσπαθούν να επιζήσουν με τα νέα δεδομένα που τους πάνε καλύτερα. Θεωρώ πως η Μαρία πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω και να δώσει χρόνο και χώρο στον Δημήτρη. Ο Ουγγαρέζος άλλωστε, έχει την πείρα και ξέρει να χειριστεί ένα πρωινό. Πως να το κάνουμε το κατέχει και του πάει. Κλείνοντας θα βγω να το φωνάξω να το πω και θα ρίξω μια τσιρίδα για το εξής: ΛΕΥΤΕΡΙΑ στον Χρήστο Νέζο παιδιά. Τον άνθρωπο δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά απελευθερώστε τον,, βγάλτε τον από την απομόνωση και αφήστε τον να μεγαλουργήσει επιτέλους. Δεν γίνεται να υπάρχει σε ομάδα ο Νέζος και να μην υπάρχει νταβαντούρι.

Ο παλιός

Τα πράγματα είναι απλά, η έλευση της Φιλιώς Γιαννακοπούλου στο τιμόνι της αρχισυνταξίας έφερε το ξελάσπωμα. Χρόνια στην πιάτσα ξέρει τι κάνει αυτό το κορίτσι ( ποτέ δεν κάναμε παρέα αλλά με υποστήριξε κάποτε και εκεί κατάλαβα πόσο μαγκιά και μπέσα έχει). Πιστεύω πως η Ναταλία – που με τους αρχισυντάκτες δεν τα πάει καλά ( η περσινή χρονιά έφερε πολλές παραιτήσεις αρχισυντακτών, αλλά μην τα σκαλίζω αυτά ), πρέπει να χαίρεται και να την ακούει για να τσουλίσει η σαιζόν. Πάμε όμως στα σκληρά. Δεν μ΄ αρέσει το πλατό τους.  Θα μου πεις ρε Πουρουτίδη δεν μας χ@$%*&ς… Και θα σου απαντήσω όχι, κάνουν τηλεόραση. Τέλος. Επόμενο που το έχω ξανά-πει βέβαια και όταν ρωτήθηκα αλλά συνεχίζω να το πιστεύω. Η Ναταλία είναι μια φτασμένη παρουσιάστρια, με επιτυχίες στο ενεργητικό της,  αλλά δεν έχει αυτή την φλόγα που είχε στον ALPHA. Επειδή την έχω καψούρα ( φαντάσου και της σούρω και τόσα της γυναίκας ), θέλω να αναφωνήσω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ναταλία! Όσο για την ομάδα της… Η φράση “άστα κάτω που τα πας, άρπατα και τρέχα” τα λέει όλα . Μια Χριστίνα Πολίτη μ’ αυτή την απορία στο βλέμμα της γιατί την σούρανε εδώ. Το δίδυμο Μανίκας-Χανταμπάκης παίζουν σ’ ένα δικό τους έργο. Και ο κολλητός της Ναταλίας, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, που ναι, είναι ο μόνος που επέζησε από πέρυσι και μέχρι εκεί.

Υ.Γ Επειδή δεν μπορώ τις μούτες. Όταν γράφω για κάποιον ότι δεν μ’ αρέσει δεν σημαίνει ότι είναι για πέταμα. Όλοι οι άνθρωποι έχουν ταλέντο αρκεί να το δείχνουν και να ταιριάζουν στην τηλεοπτική ομάδα που κλήθηκαν να υπηρετήσουν. Αυτά για να μην έχω γκρίνιες.

Η νέα

Έγραψα πριν λίγες μέρες για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ότι φέτος μ’ αρέσει και το τι άκουσα δεν φαντάζεστε (Για πολύ inbox και πολύ χωσέ). Επιμένω όμως, είναι πιο απελευθερωμένη φέτος. Κάνει πλάκα με τον ίδιο της τον εαυτό, ακούει, ζητάει την βοήθεια του καναπέ. Πράγματα που δεν είχαμε δει μέχρι τώρα. Τονωτική ένεση φυσικά είναι και το δέσιμο με την ομάδα μπροστά στις κάμερες. Ανοίγω παρένθεση (Μου αρέσει ο Πουλόπουλος, δεν μ’ αρέσει όμως όπως αποδίδεται η ενότητα του) κλείνω την παρένθεση και συνεχίζω. Αν κάτι έμαθα όλα αυτά τα χρόνια είναι να μην γίνομαι εμμονικός και αυτό το οφείλω σε μια κουβέντα που άκουσα πριν χρόνια από την Μιμή Ντενίση. Ας μην τρελαινόμαστε, δεν θα τετραγωνίσει κανένα κύκλο, κάνει ένα πρωινάδικο με κουτσομπολιό, ζωντανές συνδέσεις που φέτος ανέλαβε η Νάντια Ρηγάτου και τις απογειώνει όπως και τα νυχτερινά θέματα που μαζί με την Φωτεινή Λασπά τους φέρνουν «το ζεστό ψωμάκι» της υποτιθέμενης σοουμπιζ και its ok που λέμε και στο χωριό μου. Φυσικά και η Κωνσταντίνα θέλει δουλειά, φυσικά και δεν είναι παρουσιάστρια πρώτη γραμμής, όμως ένα, ένα καλό όλοι έχουν.

Υ.Γ 2

Όσοι με διαβάζετε θέλω να σας ενημερώσω πως πλέον θα αναφέρομαι και σε άτομα που μπορεί να μην είναι οι παρουσιαστές αλλά συμβάλουν στις εκπομπές και αξίζει να τους αναφέρω. Αυτά.

Τα σέβη μου.

Συγγραφέας: z80535skar
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend