Σ. Πουρουτίδης. Κάνει φύλλο και φτερό τον καφέ της Καινούργιου.

Σ. Πουρουτίδης. Κάνει φύλλο και φτερό τον καφέ της Καινούργιου.

Αρχική Το Blog μου Σ. Πουρουτίδης. Κάνει φύλλο και φτερό τον καφέ της Καινούργιου.

Το Κατερινιώ το γνωρίζω χρόνια – όχι φιλικά και μπορώ να δηλώσω πως φέτος μου αρέσει πολύ.

Το concept αυτό κατά ένα περίεργο τρόπο της κουμπώνει, αν και είναι κόντρα στα μέχρι πρότινος έκανε. Όπως και να το κάνουμε, η πάντα στην τρίχα εικόνα της, δεν συνάδει με το αχάραγο που βγαίνει. Θεωρώ πως η πορεία της στην μετά Δέστε τους εποχή δεν ήταν καλή. Οι εκπομπές που παρουσίασε την πήγαν ένα βήμα πίσω, αλλά την πείσμωσαν στο να δουλέψει την εαυτό της. Ας μη το αναμοχλεύω άλλο το θεματάκι αυτό, γιατί καταλαβαίνεται δεν θέλω να υπάρξει καμία σύγχυση για το τοτε. Θέλω να επικροτήσω την στάση της στο να μην μιλάει για Μουτσινά-Ηλιάκη, διότι όλο αυτό της γυρνάει μπούμερανκ και την κάνει να φαίνεται αυτή η πικραμένη και δεν πρέπει. Όπως και τα προσωπικά της που την πάτησε και πλέον μαζεύει τα μανταλάκια από την μπουγάδα που είχε επιτρέψει να απλωθεί. Πλέον δεν μου κλωτσάει ούτε η βλεφαρίδα υπόστεγο, ούτε το μπομπαριστό μαλλί, που βλέπω με την τσίμπλα στο μάτι, γιατί αυτό είναι η Καινούργιου. Γουστάρει το φτιασίδωμα. Και φέτος ο αυτοσαρκασμός της είναι όλα τα λεφτά, δεν ξέρω αλλά της βγαίνει αυθόρμητα και είναι τόσο όσο χρειάζεται. Απεγκλωβίστηκε από την εικόνα της και παίζει μπάλα άνετα. Και επειδή αν δεν το γράψω θα σκάσω να σας πω πως η Κατερίνα ανέβηκε περισσότερο στα μάτια μου πολύ πρόσφατα, όταν σήκωσε το ανάστημα της χωρίς να υπολογίσει κάτι σε κάποιο σκηνικό που παίχτηκε κάπου.
Ας μπω τώρα όμως, στα της εκπομπής της. Έχει ένα θεόρατο πλατό που για τα μάτια μου είναι και τσουρούτικο και παγωμένο. Η ομάδα της, το χάνει στον αέρα και γι αυτό έχουμε και πλάνα βουβά, μούτρα απορημένα σε παράθυρα που θυμίζουν stop-care και όχι συμμετέχοντες εκπομπής. Δεν έχουν βρει τα πατήματα τους, κάτι που τους κάνει να μην πατάνε στην παύση, αλλά πάνω στα λεγόμενα του άλλου για να φανεί η μουτσούνα τους. Δεν με τρελαίνει η επιλογή κάποιων. Καλά όσο για την Τζωρτζέλα (που γουστάρω γιατί ζει για τα μαναφούκια), με κάνει να αναρωτιέμαι και θέλω πραγματικά να μου πει κάποιος, γιατί γίνεται έξαλλη συνέχεια; Εεε; Τι συμβαίνει και παίρνει φωτιά σε κάθε λέξη; Το θέμα είναι ότι όλο αυτό γίνεται πουρνό-πουρνό και εσύ ο καψερός έχεις σηκωθεί τσαλαπατημένος από τον ύπνο, αναζητάς μια τζούρα καφέ για να επικοινωνήσεις και ακούς «τα άκου να σου πω» και «τα εγώ θα σας πω γιατί ξέρω» και κόβεις λάσπη. Όλο αυτό, στην τηλεόραση του 2016, δεν πουλάει, περνάει στην σφαίρα του γραφικού. Anyway ας το κοιτάξουν, όπως και την μαγειρική με την Ρένα της Φτελιάς. Το κάνουν συνέχεια και είναι πολύ άσχημος ο τρόπος που την κόβουνε. Η συνταγή της είναι σε εξέλιξη, η Κατερίνα την αποχαιρετάει ξαφνικά και η καψερή μένει με το αγγούρι και το λάχανο στο χέρι. Οκ δεν σας χωράει η ρημάδα η φασολάδα, σας νιώθω. Φάτε την πιο ήρεμα, εδώ μιλάμε για το σφάξιμο το ίδιο. Μα κι εσείς κυρία Ρένα μου, ολοκληρώστε καμία φορά, από πέρυσι θυμάμαι να σας κυνηγάνε. Σου λέω της μιλάει η Καινούργιου και την αγνοεί. Φτύσιμο κανονικό στην κεντρικιά.
Με όπλο της το lip-gloss και τους κοθόρνους, με την πείρα και την θέληση, η Κατερίνα, προσπαθεί να επιζήσει απέναντι στο Happy Day που σαρώνει (για την ενημέρωση δεν το συζητώ καν). Αυτά.
Τα σέβη μου.

Συγγραφέας: z80535skar
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend