ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟ ΓΙΑ 9ΜΗΝΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΕΞ!

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟ ΓΙΑ 9ΜΗΝΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΕΞ!

Αρχική Μίλα μου για σεξ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟ ΓΙΑ 9ΜΗΝΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΕΞ!

Μπορεί τον 3ο-4ο αιώνα μ.Χ. οι Ινδουιστές να έδωσαν στην ανθρωπότητα την βίβλο του καλού σεξ , το Kama Sutra και τους επόμενους αιώνες πολλοί ιατροί , σεξολόγοι και συγγραφείς να ασχολήθηκαν με βιβλία όχι μόνο για καλό σεξ πριν την εγκυμοσύνη αλλά και να μείνεις έγκυος  όμως μετά στην διάρκεια του σημαντικότερου 9μηνου της ζωής μιας μελλοντικής μαμάς το θέμα σεξ δεν αναφέρεται σχεδόν πουθενά και να αποτελεί φόβο που οδηγεί σε 9μηνο asexuality στην γυναίκα με πολλές ψυχολογικές συνέπειες για την ίδια και την σχέση της.

Σύμφωνα με τους ειδικούς αν η εγκυμοσύνη είναι χωρίς προβλήματα τότε μπορείτε να έχετε ελεύθερες σεξουαλικές επαφές με τον σύντροφό σας.  Η χρήση προφυλακτικού κατά την διάρκεια των επαφών δεν είναι απαραίτητη ενώ αν είστε από τις γυναίκες επιρρεπείς στο να έχουν πολλαπλούς συντρόφους τότε θα πρέπει να την απαιτείται την χρησιμοποίηση του προφυλακτικού για πρόληψη από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα που μπορούν να βλάψουν και εσάς και το έμβρυο.

Να αναφερθεί ότι η επιθυμία για σεξ ποικίλλει με μερικές να έχουν μειωμένη libido πιθανών λόγω των αλλαγών που υφίσταται το σώμα τους ενώ άλλες που δεν  έχουν το άγχος της αντισύλληψης είναι πιο τολμηρές με αυξημένη επιθυμία για ερωτική επαφή. Το ίδιο όμως συμβαίνει και με τους συντρόφους τους.

Δύο πράγματα που αγχώνουν τις εγκύους είναι αν ο οργασμός τους μπορεί να προκαλέσει πρόωρο τοκετό ή αν το χαρισματικό πέος του άνδρα τους μπορεί να βλάψει το έμβρυο.  Όσον αφορά το πρώτο οι συσπάσεις που γίνονται και απογειώνουν τον οργασμό της γυναίκες κατά την επαφή δεν έχουν σχέση με τις συσπάσεις της μήτρας ενώ όσον αφορά το μέγεθος του πέους και το έμβρυο, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το πέος δεν μπορεί να φθάσει και να έρθει σε επαφή με το έμβρυο! Το έμβρυο είναι καλά φυλαγμένο και στην είσοδο της μήτρας υπάρχουν μάλιστα υγρά που δεν αφήνουν τα μικρόβια από το πέος του άνδρα να εισέλθουν!

Η σεξουαλική επαφή δεν σχετίζεται με αποβολές! Αν είναι να γίνει θα γίνει λόγω γενετικής ανωμαλίας του εμβρύου ενώ μολύνσεις που μπορούν να προκαλέσουν διακοπή της κύησης συνήθως δεν σχετίζονται με την επαφή.  Καλό είναι η σεξουαλική επαφή να αποφεύγεται το τρίτο τρίμηνο της κύησης καθώς το σπέρμα έχει ουσίες που μπορεί να προκαλέσουν συσπάσεις της μήτρας και έναν πρόωρο τοκετό.

Βέβαια σημαντικό είναι πριν την έναρξη επαφών να ενημερώνεται ο γυναικολόγος σας καθώς ιστορικό προηγούμενων αποβολών, πρόωρου τοκετού, πρόωρες συσπάσεις μήτρας, ανεξήγητη αιμορραγία από τον κόλπο, μικρή απώλεια αμνιακού υγρού, προδρομικός πλακούντας και πολλαπλή εγκυμοσύνη είναι αποτρεπτικοί παράγοντες για αποφυγή σεξ κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης!

Λίγη υπομονή λοιπόν, και αν δεν υπάρχουν θέματα κατά τον τοκετό , 1 μήνα περίπου μετά η γυναίκα είναι έτοιμη ξανά για σεξουαλική απογείωση!

Συγγραφέας: aggeliki
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend