Στο ασανσέρ που συναντιόσαστε: Πέντε χρήσιμες οδηγίες για το καλύτερο quickie!

Στο ασανσέρ που συναντιόσαστε: Πέντε χρήσιμες οδηγίες για το καλύτερο quickie!

Αρχική Μίλα μου για σεξ Στο ασανσέρ που συναντιόσαστε: Πέντε χρήσιμες οδηγίες για το καλύτερο quickie!

Δε ξέρουμε τον λόγο που φαντασιώνεσαι το σεξ στο ασανσέρ… Είδες κάποια ταινία και ενθουσιάστηκες; Σου αρέσει η γραμματέας στο γραφείο σου και σκέφτεσαι μονίμως να την στριμώξεις σε κάποιον ανελκυστήρα της εταιρείας; Έχεις παράνομο δεσμό με την κοπέλα στον τρίτο; Όποιος και είναι ο λόγος σου δίνουμε (με πολύ αγάπη) τους κανόνες επιβίωσης για να μην σας πιάσουν!

Προτιμήστε ένα κτίριο με παλιό ασανσέρ
Συνήθως οι παλιοί ανελκυστήρες έχουν το κουμπί STOP που θα σας επιτρέψει να κρατήσετε το ασανσέρ. Στα πιο σύγχρονα το κουμπί STOP θα ξεκινήσει ταυτόχρονα εκείνο το δυνατό θόρυβο για να κινητοποιήσει τους γείτονές να σας απεγκλωβίσουν (άτιμη τεχνολογία). Και έτσι να γίνει όμως θα έχετε αρκετή ώρα, από ένα τέταρτο μέχρι και μία ολόκληρη ώρα, πριν οι γενναίοι πυροσβέστες καταφέρουν να σας εισβάλλουν στην ερωτική σας φωλιά.

Κάντο το όπως στις ταινίες
Θυμάστε την πιο καυτή σκηνή της ταινίας Μοιραία Σχέση; Η GlennClose και ο Michael Douglas μπαίνουν σε εκείνο το παλιό ασανσέρ με τα κάγκελα. Πιστέψτε μας αν βρείτε ένα παρόμοιο τότε αυτή τη φαντασίωση θα τη θυμάστε για καιρό. Επιπλέον αυτά τα ασανσέρ δεν διαθέτουν συναγερμό και είναι πολύ ευρύχωρα για ότι προχωρημένο σκεφτείτε.

Προσοχή στις κάμερες!
Πολλά μοντέρνα ασανσέρ και ειδικά στις μεγάλες εταιρείες είναι εξοπλισμένα με κάμερες. Αν την εντοπίσετε καλύψτε τον φακό της με ένα μαντίλι. Το σύστημα ασφαλείας μπορεί όμως να έχει και ακουστική παρακολούθηση. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα οπότε η σιωπή είναι χρυσός.

Σταματήστε το ασανσέρ μεταξύ δύο ορόφων
Οι πόρτες του ασανσέρ έχουν ένα μηχανικό μοχλό που ανοίγει την εξωτερική πόρτα απ’ έξω. Αν το ασανσέρ δεν είναι στο ύψος του ορόφου η πόρτα δεν μπορεί να ανοίξει και θα είναι πολύ δύσκολο να σας διακόψουν. Αν σταματήσετε το ασανσέρ στο ύψος κάποιου ορόφου οι τεχνικοί θα μπορούν να ανοίξουν την πόρτα απ’ έξω. Για να μην ανοίξει λοιπόν η πόρτα ξαφνικά και αντικρίσεις καμιά δεκαριά άτομα να σε χαζεύουν προσπάθησε να έχεις το νου σου ανά πάσα στιγμή.

Push…the button
Βγείτε από τον ανελκυστήρα σαν να μην τρέχει τίποτα. Αν κάποιος σας δει να βγαίνετε αναμαλλιασμένοι προχωρήστε απολύτως φυσιολογικά! Δεν έγινε τίποτα .

πηγή:ON SPORTS.GR

Συγγραφέας: aggeliki
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend