Τα ζώδια της ημέρας

Τα ζώδια της ημέρας

Αρχική zwdia Τα ζώδια της ημέρας

Κριός

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και βλέπεις τη ζωή με άκρως αισιόδοξη ματιά, καθώς το κέφι και η χαρά αναβαίνει κατακόρυφα. Είναι σημαντικό για εσένα να αναπτύξεις το πνεύμα, γι’ αυτό και πιθανά να ασχοληθείς με σπουδές και σεμινάρια που σου εξάρουν το ενδιαφέρον. Επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό αλλά και πιθανά ταξίδια μπορεί να προκύψουν που σου ανοίγουν νέους δρόμους εξέλιξης. Η διασκέδαση και ο έρωτας πρωταγωνιστούν και δεν αποκλείεται να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον για να περάσετε όμορφα. Προσοχή γιατί πιθανή αμέλεια θα έχει επιπτώσεις στην καθημερινότητα.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες σε σχέση με τρίτους, επιχειρηματικές προσπάθειες και κληρονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Είναι σημαντικό όπλο η διαίσθησή σου που μπορεί να σε κατευθύνει θετικότατα, αρκεί να την αφουγκραστείς και να μην εγκλωβιστείς στην καχυποψία. Ο εκνευρισμός από το πρωί είναι έντονος και καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην συγκρουσθείς τόσο με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι, όσο και με το/η σύντροφό σου, λόγω ανασφαλειών και καχυποψίας που εντείνονται.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς επιδιώκεις διακαώς την ηρεμία και την αποφυγή αντιπαραθέσεων που μπορεί να τις κλονίσουν. Η στάση αυτή όμως πιθανά να σε οδηγήσει στο να συμβιβαστείς με καταστάσεις που δεν σου αρμόζουν και να καταπιέζεις τις ανάγκες σου. Πιθανές είναι οι νέες συνεργασίες ή οι θετικές εξελίξεις στις ήδη υπάρχουσες, καθώς δείχνεις κατανόηση και ξέρεις πώς να κινηθείς. Το φλερτ και η ανάγκη να προσέξεις τον εαυτό σου είναι κυρίαρχα και το ερωτικό παιχνίδι απογειώνεται.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και καλείσαι να διαχειριστείς τις αυξημένες υποχρεώσεις που υπάρχουν στη δουλειά και την καθημερινότητα και αυτό μπορεί να σου δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς τη νευρικότητα και την διάθεση να επικρίνεις τους γύρω σου, διαφορετικά θα υπάρξουν εντάσεις με συνάδελφους και πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο. Η άσκηση και η υγιεινή διατροφή μπορεί να μπουν στη ζωή σου, καθώς αυτά είναι τα απαραίτητα για να έχεις ενέργεια και διαύγεια για να αντιμετωπίσεις το φορτωμένο πρόγραμμα.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και η διάθεση να εκφράσεις την παιδικότητα που κρύβεις μέσα σου είναι έκδηλη. Η προσωπικότητά σου λάμπει και αυτό είναι εμφανές στο περιβάλλον σου, εντυπωσιάζεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Ο έρωτας παίζει καθοριστικό ρόλο και το ερωτικό παιχνίδι παίρνει φωτιά, δεν θα διστάσεις να φλερτάρεις προκαλώντας το ενδιαφέρον νέων προσώπων. Σημαντικό ρόλο θα παίξει να καταφέρεις να κρατήσεις το μέτρο και να μην επικεντρωθείς στον εγωκεντρισμό, καθώς αυτό θα βοηθήσει να μην υπάρξει δυσαρέσκεια. Η τέχνη και η δημιουργία σε απογειώνει και δεν χάνεις καλλιτεχνικό δρώμενο που να μην βρεθείς.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και εντείνεται η εσωστρέφεια και η ανάγκη να αποτραβηχτείς από τον κοινωνικό σου περίγυρο, καθώς μπαίνεις σε μία εσώτερη διαδικασία απολογισμού των τελευταίων πεπραγμένων σου. Η οικογένεια, οι ρίζες σου, η βάση παίζουν καθοριστικό ρόλο, γι’ αυτό και πιθανά να θέλεις να βρεθείς με τα οικεία σου πρόσωπα για να νιώσεις ασφάλεια, θαλπωρή και τρυφερότητα. Η κυκλοθυμία και η χειριστική σου διάθεση μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με οικογενειακά πρόσωπα, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός. Πιθανό είναι να προκύψουν ζητήματα ακίνητης περιουσίας που θα πρέπει να τακτοποιήσεις.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι στα ύψη, καθώς θέλεις να συζητήσεις, να ανταλλάξεις απόψεις και να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου κυρίως περνώντας χαλαρές στιγμές μαζί τους. Εμπορικές συναλλαγές, δημόσιες σχέσεις και διαδίκτυο μπορεί να σε απασχολήσουν και να προκύψουν συμφωνίες, καθώς έχεις τα επιχειρήματα να πείσεις τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλείς. Πιθανά είναι και τα κοντινά ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους που θα είναι ανάσα φρεσκάδας στην καθημερινότητα. Προσοχή μόνο στη μεταβαλλόμενη διάθεσή σου που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με τους γύρω σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και αυτό που σε απασχολεί είναι οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς είναι αυτό που σου δημιουργεί έντονη ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Το να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες είναι κάτι που θα δρομολογήσεις σήμερα, αφού σε απαλλάσσει από το άγχος. Σημαντικό είναι για εσένα να σχεδιάσεις πως θα αποκτήσεις νέους πόρους εισοδήματος, έχεις την υπομονή και την επιμονή να πετύχεις τους στόχους σου. Πρόσεξε μόνο γιατί η ανασφάλεια μπορεί να επηρεάσει και τη σχέση σου και να γίνεις ιδιαίτερα κτητικός, κάτι που θα προκαλέσει αντιπαραθέσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και κυριαρχεί η διάθεση να εκφράσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες στο περιβάλλον σου και κυρίως στο ταίρι ή στους συνεργάτες σου, καθώς θέλεις να γίνουν κατανοητές και να μπορέσουν να σε καλύψουν. Σημαντικές πρωτοβουλίες θα πάρεις σε ότι αφορά νέες επαγγελματικά ανοίγματα που μπορεί να προκύψουν, καθώς δεν σε σταματάει τίποτα και άμεσα μπορείς να αντιληφθείς τι μπορεί να αποδώσει για εσένα. Ιδιαίτερη προσοχή θα δείξεις στην υποκειμενικότητα και στο γεγονός ότι παρεξηγείσαι εύκολα, κάτι που θα προκαλέσει εντάσεις με τους γύρω σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και έντονη είναι η εσωστρέφεια και η διάθεση να είσαι μόνος σου, καθώς εντείνονται οι αναμνήσεις από το παρελθόν που μπορεί να σε ρίξουν ψυχολογικά. Είναι σημαντικό να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου και σε αυτό θα σε βοηθήσουν οι καθημερινές σου υποχρεώσεις, καθώς αναγκάζεσαι να συγκεντρωθείς σε κάτι πρακτικό. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να υπάρξουν λάθη λόγω ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης. Η τέχνη, ο εσωτερισμός, ο διαλογισμός μπορούν να σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις και να βρεις διεξόδους σε ότι σε πληγώνει.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου σε στόχους και όνειρα που μπορείς να έχεις και πώς να τα σχεδιάσεις. Η επικοινωνία και η επαφή με τους φίλους είναι πολύ σημαντική για εσένα, γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να βρεθείς μαζί τους και να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις κυρίως σε ότι αφορά κοινωνικά ζητήματα που σας απασχολούν. Παράλληλα, πιθανό είναι μέσα από το φιλικό περιβάλλον να υπάρξουν πρόσωπα που θέλουν να σε στηρίξουν στα σχέδιά σου. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε εριστικές διαθέσεις και τάση απαξίωσης όσων δεν συμφωνούν ή δεν αντιλαμβάνονται το σκεπτικό σου, καθώς θα οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και στρέφεις την προσοχή σου στην καριέρα και πιθανό είναι να σε αγχώσουν επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις που μπορεί να προκύπτουν. Είναι σημαντικό να μην αφήσεις το στρες να κυριαρχήσει και να προσπαθήσεις με υπευθυνότητα, εργατικότητα και μεθοδική σκέψη να διεκπεραιώσεις ότι έχεις επωμιστεί. Οι αντιπαραθέσεις με ανωτέρους ή πρόσωπα σημαντικά στην καριέρα σου είναι πιθανές, καθώς μπορείς να γίνεις αδιάλλακτος και άκρως συγκρουσιακός για να επιβάλεις τις απόψεις σου, καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους

Συγγραφέας: xristis2
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend