Τα ζώδια της ημέρας

Τα ζώδια της ημέρας

Αρχική zwdia Τα ζώδια της ημέρας

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και η συναισθηματική ένταση είναι στα ύψη καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με τραύματα του παρελθόντος που σε οδηγούν στην εσωστρέφεια και τη μελαγχολία. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε καθημερινά θέματα και υποχρεώσεις αφού δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς για να δώσεις λύσεις. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στην Παρθένο εντείνει τις ευαισθησίες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναισθηματικά ξεσπάσματα και υπερβολές που θα εκτονωθούν σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά καθώς δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά καταστάσεις που σε βαραίνουν.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και δείχνεις έντονο ενδιαφέρον σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Φιλικά σου πρόσωπα μπορεί να εμπλέκονται επιδιώκοντας να σε βοηθήσουν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα που μπορεί να διαφωνούν με τις απόψεις του καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις αλαζονικός και εριστικός προκαλώντας εντάσεις. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στην Παρθένο δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρες σκέψεις και μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και νευρικότητα επηρεάζοντας σημαντικά φιλικές σχέσεις. Καλό είναι επίσης να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με όνειρα που έχεις καθώς το πιθανότερο είναι να είναι λανθασμένες.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και είναι γεγονός ότι ασχολείσαι κυρίως με υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει σε ό,τι αφορά επαγγελματικά σου. Το άγχος και η νευρικότητα είναι στα ύψη γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους με σημαντικά πρόσωπα της καριέρας σου καθώς οι εντάσεις δεν αποκλείονται. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στην Παρθένο δεν αφήνουν περιθώρια για ξεκάθαρες σκέψεις και μπορεί να οδηγηθείς σε αμετροεπείς συμπεριφορές και αποφάσεις που πιθανά να μετανιώσεις αργότερα αφού οι ψευδαισθήσεις κυριαρχούν και η αντικειμενικότητα λείπει.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και νιώθεις πιο χαρούμενος και αισιόδοξος από ποτέ επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι ανοίγει τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Σπουδές, ημερίδες, επαφές και ταξίδια με το εξωτερικό έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στην Παρθένο αυξάνουν την ένταση κατακόρυφα σε όποια παρέα κι αν βρεθείς και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς και να γίνεις υπερβολικός με πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος πού μπορεί να διαφωνούν μαζί σου.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και η ένταση είναι διάχυτη από το πρωί καθώς πιθανό είναι να έρθεις αντιμέτωπος με φόβους σου που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις πιθανά να σε απασχολούν, το ένστικτό σου κυριαρχεί και μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στην Παρθένο εντείνει τις ανασφάλειες και τα απωθημένα και μπορεί να οδηγηθείς σε υπερβολές καχυποψία και ζήλια που θα επηρεάσουν σημαντικά την προσωπική σου ζωή δημιουργώντας προβλήματα.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και έχεις προσανατολίσει το ενδιαφέρον κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει ηρεμία στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Θυμήσου ότι δεν πρέπει να καταπιέζεις τις ανάγκες σου βάζοντάς τες σε δεύτερη μοίρα για να μην υπάρξουν εντάσεις. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει έντονες συγκρούσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο για αυτό καλά θα κάνεις να αφήσεις τη νευρικότητα στην άκρη τις υπερβολικές αντιδράσεις και την αμετροέπεια καθώς θα στοιχίσουν σημαντικά στη σχέση σου και στις συνεργασίες σου.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και η καθημερινότητα σε απασχολεί έντονα καθώς οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες αυξάνονται και μπορεί να σου δημιουργούν ένταση και άγχος. Δείξε προσοχή σε ό τι αφορά οι συναδελφικές σχέσεις αφού μπορεί να γίνει επικριτικός και αυτό να ενοχλήσει. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στην Παρθένο εντείνει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να εκτονώσεις καταπιεσμένη οργή και θυμό που έχεις σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Προσπάθησε να περιορίσεις τις υπερβολές και να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις μάταιες προστριβές.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με το/η σύντροφό σου είναι κυρίαρχη καθώς θέλεις να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του διασκέδασης έρωτα. Ο εγωισμός και η ανάγκη να προβληθείς μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο περιβάλλον σου, προσπάθησε να τα μετριάσεις. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στην Παρθένο μπορεί να προκαλέσουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου καθώς φαίνεται να μην έχεις αντικειμενική αντίληψη καταστάσεων που μπορεί να σας απασχολούν, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μετωπικές συγκρούσεις λόγω υπερβολών και νευρικότητας.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και προσανατολίζεσαι στο να λύσεις οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ή θέματα ακίνητης περιουσίας που πιθανά έχουν προκύψει. Η κυκλοθυμία είναι έντονη και καλά θα κάνει να δείξεις ωριμότητα, διαφορετικά η ένταση δεν αποκλείεται να κυριαρχήσει στο οικογενειακό περιβάλλον. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στην Παρθένο εντείνει τον συναισθηματισμό και τη μεταβαλλόμενη διάθεσή σου και πιθανό είναι να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση με οικεία πρόσωπα λειτουργώντας υπερβολικά και νευρικά. Κράτησε χαμηλούς τόνους γιατί οι συγκρούσεις μπορεί να είναι σφοδρές.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς θέλεις να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους συζητώντας και χαλαρώνοντας. Πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία αφού είναι τομείς που σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στην Παρθένο δεν δημιουργεί το ιδανικό πλαίσιο για ξεκάθαρη σκέψη και έκφραση των απόψεων σου, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις με στενά σου πρόσωπα. Καλό είναι να μην επικρατήσει η νευρικότητα και οι υπερβολές.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και θέλεις να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σε απασχολούν και σε αγχώνουν. Προσπάθησε να μην προβείς σε περιττά έξοδα και σπατάλες που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στην Παρθένο εντείνει πιθανές ανασφάλειες και έλλειμμα εκτίμησης που δεν αποκλείεται να εκτονωθούν το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα. Το υπερβολικό πείσμα και η αδιαλλαξία θα οδηγήσουν την κατάσταση στα άκρα, κάτι που πρέπει να θυμάσαι για να αποφύγεις τα χειρότερα.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και νιώθεις πιο δυναμικός και ενεργητικός από ποτέ. Δεν αποκλείεται να πάρεις πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις εγωκεντρικές και υποκειμενικές τάσεις που θα ενοχλήσουν. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στην Παρθένο εντείνει τον εγωισμό και τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να υπάρχουν συγκρούσεις με το ταίρι ή συνεργάτες σου έχοντας αρνητικές συνέπειες στις σχέσεις σου. Ανταγωνιστικές διαθέσεις και υπερβολές θα δημιουργήσουν εκρηκτική ατμόσφαιρα, προσπάθησε να το αποφύγεις.

Συγγραφέας: xristis2
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend