Τα ζώδια της ημέρας

Τα ζώδια της ημέρας

Αρχική zwdia Τα ζώδια της ημέρας

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και επιδιώκεις κυρίως να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς απολαμβάνεις τη συντροφιά τους. Είναι σημαντικό για εσένα να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σταθούν αρωγοί δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στο Ζυγό σου δίνει αυτοπεποίθηση για να κάνει σημαντικά βήματα προς την επίτευξη των ονείρων σου. Η καλή σου διάθεση μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε όποια παρέα κι αν βρεθείς, απόλαυσέ το.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο κάνοντας περισσότερες τις υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που μπορεί να οδηγήσει στο άγχος και σε συγκρούσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά για την καριέρα σου. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που σου δίνεται για να δείξεις τις ικανότητές σου και να μπορέσεις να επιτύχεις σημαντικά βήματα προς την προσωπική σου ανέλιξη. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στο Ζυγό σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να βρεις σημαντικές λύσεις εργασιακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Η αυτοπεποίθησή σου θα παίξει κυρίαρχο ρόλο και στις επαγγελματικές σχέσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και νιώθεις πιο ευχάριστα και αισιόδοξα από ποτέ, κάτι που σε οδηγεί στο να διασκεδάσεις και να βρεθείς με πρόσωπα που έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να επιδιώξουν να βρεθούν μαζί σου μη χάσεις την ευκαιρία αφού το βέβαιο είναι ότι θα περάσεις όμορφα. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στο Ζυγό εντείνει την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση και σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις ζητήματα σε ότι αφορά σπουδές και επαφές με το εξωτερικό που ανοίγουν νέα πνευματικά μονοπάτια.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και ο εκνευρισμός εντείνεται από το πρωί καθώς ανασφάλειες και φοβίες έρχονται στο φως και μπορεί να σε προβληματίσουν. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο, η διαίσθησή σου μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά, γι’ αυτό άκουσε την. Να θυμάσαι μόνο ότι η ζήλια και η καχυποψία μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει στη σχέση σου. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στο Ζυγό εξισορροπεί τη νευρικότητα και σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις έντονες στιγμές αισθησιασμού και πάθους με το ταίρι σου.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς αυτό που επιδιώκεις είναι να υπάρχει αρμονία και ισορροπία αποφεύγοντας τις εντάσεις. Ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος και είναι αυτός που μπορεί να σε οδηγήσει σε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις που δεν σε καλύπτουν. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στο Ζυγό εντείνει το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για νέες συνεργασίες που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον. Ιδανικές είναι στιγμές που μπορείς να βιώσεις με το ταίρι σου αφού υπάρχει εξαιρετική επικοινωνία.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και δίνεις όλο σου το ενδιαφέρον στην καθημερινότητα και σε εργασιακές ευθύνες και υποχρεώσεις που πιθανά έχεις αναλάβει. Το άγχος μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις επικριτικός και να γκρινιάζεις τους γύρω σου επηρεάζοντας άμεσα τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου απέφυγε το. Η γυμναστική ή κάθε είδους άσκηση που σου αρέσει θα βοηθήσει στην εκτόνωση του. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στο Ζυγό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να διεκδικήσεις τις καλύτερες δυνατές απολαβές για εσένα σε εργασιακό επίπεδο αφού πιθανό είναι να επιδιώξεις να αναγνωριστεί η προσφορά σου με αυτό τον τρόπο.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απολαύσεις κάθε λεπτό της ημέρας διασκεδάζοντας και ερωτοτροπώντας. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Φυσικό είναι να τραβήξεις τα βλέμματα των γύρω σου προσπάθησε όμως να μην εγκλωβίζεται σε εγωκεντρικά μοτίβα γιατί είναι αυτά που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου σού δίνει την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με το/η σύντροφό σου αφού η επικοινωνία και η αρμονία απογειώνει το ερωτικό στοιχείο στη σχέση. Πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα εκτοξεύσουν το πάθος στα ύψη.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και νιώθεις ότι θέλεις να έρθεις κοντά στην οικογένειά σου για αυτό επιδιώκεις να βρίσκεσαι μαζί τους. Η τρυφερότητα και η ασφάλεια που σου χαρίζουν είναι πολύ σημαντική για εσένα. Η εσωστρέφεια εντείνεται και μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογισμού των τελευταίων πεπραγμένων σου που μπορεί να εντείνει την κυκλοθυμία. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στο Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να φέρεις ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο και να τα επιλύσεις με πρόσωπα της οικογένειας, αφήνοντας πίσω ότι σε βάρυνε μέχρι τώρα σε ψυχολογικό επίπεδο.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τα κοντινά σου πρόσωπα καθώς επιδιώκεις να συζητάς να επικοινωνείς και να εκφράζεις τις απόψεις σου για θέματα που τους απασχολούν. Στρέφεσαι στο εμπόριο στις δημόσιες σχέσεις στην επικοινωνία σημαντικές μπορεί να είναι οι συμφωνίες που πιθανά να επιτύχεις. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στο Ζυγό σου δίνει την αυτοπεποίθηση και την επικοινωνιακή ικανότητα να προωθήσεις εμπορικά ζητήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσκλήσεις για πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις προμηνύουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι να λύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να υπάρχουν. Φρόντισε μόνο να μην μπεις σε περιττά έξοδα και σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και θα σου δημιουργήσουν τελικά ανασφάλεια. Το πάθος μπορεί να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή αρκεί να περιορίσεις το πείσμα και την αδιαλλαξία σου. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στο Ζυγό μπορεί να σηματοδοτήσει την αύξηση του εισοδήματός σου από την επαγγελματική σου πηγή καθώς φαίνεται να αναγνωρίζεται η προσωπική αξία και η προσπάθειά σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και νιώθεις πιο ενεργητικός από ποτέ, κάτι που γίνεται άμεσα εμφανές στις συνεργασίες σου καθώς παίρνει σημαντικές πρωτοβουλίες για να προωθήσεις θέματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Επικεντρώνεσαι στις ανάγκες σου και τις εκφράζεις με δυναμισμό στο ταίρι σου θέλοντας να γίνουν αντιληπτές και ευελπιστώντας να σε ικανοποιήσει. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στο Ζυγό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις επαγγελματικό επίπεδο για θετικές εξελίξεις που μπορούν να αποδώσουν για σένα τα μέγιστα. Ιδανικές στιγμές μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου καθώς η χαρά και η αισιοδοξία κυριαρχεί.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο εντείνοντας το συναισθηματισμό, τη μοναχικότητα, την εσωστρέφεια. Στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε εκκρεμούσες καταστάσεις ή ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σε φορτίζουν ψυχολογικά. Αυτό όμως δεν σου επιτρέπει να σκέφτεσαι ξεκάθαρα και μπορεί να επηρεάσει τη δράση σου σε καθημερινά ζητήματα. Καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και συγκεντρωμένος για να μην υπάρξουν λάθη. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στο Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να λειτουργούν αποκλειστικά για σένα. Ρομαντισμός και πάθος εναρμονίζονται στον έρωτα.

Συγγραφέας: xristis2
Ετικέτες

Login

Lost your password?

Send this to friend